Rinico logo

Tentenverhuur in Arnhem

Tent huren in Arnhem

Wie is Rinico Tentenverhuur

Rinico Tentenverhuur is een verhuurbedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de verhuur van pagode tenten, alu-frame partytenten en alu-hallen in alle afmetingen voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een tent voor de zakelijke of particuliere markt, of tenten voor een privé feest, bruiloft, personeelsfeest, opening, beurs of festival. 

Aankleding
De gehele aankleding van uw tent in Arnhem kunnen wij in samenwerking met vaste partners voor u verzorgen. U kunt uw gehuurde tent aankleden en voorzien van verwarming, verlichting, toiletten, inrichting, decoratie en catering.

Tent huren in Arnhem
Dus als u een tent wilt huren in Arnhem, dan bent u bij Rinico Tentverhuur aan het juiste adres. Wij beschikken over alle transport en opbouw mogelijkheden voor de huur van tenten in Arnhem. 

Pagodetent

Tenten

Pagode tenten verhuur in Arnhem

De pagode tenten zijn leverbaar in Arnhem in de volgende afmetingen  4 x 4 / 5 x 5. De pagode tenten zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. De tenten zijn te plaatsen zonder vloer of met vlondervloer en ook op systeemvloeren.  Ook is de nieuwe pagode tent uit te voeren met witte kunststof zijwanden of vaste raampanelen. In deze tenten is het ook mogelijk een entreedeur te plaatsen.

Lees meer over de pagode tenten » 

alu-frame tent

 
Alu-frame partytenten verhuur in Arnhem 

De alu-frame partytenten zijn te huren in Arnhem in de volgende breedte maten, 5 / 6 / 8 / 10 / 12½ meter breed. De tenten kunnen in lengte oplopen met 3 en 5 meter en deze zijn te huur met zijkant zeilen. Deze alu-frame tenten zijn ideale tenten om bij u achter in de tuin te plaatsen of voor grotere feesten, bruiloften en openingen. De alu-frame partytent kunt u desgewenst ook uit laten voeren in geheel transparant dus de zijkanten maar ook de gevelzeilen en dakzeilen.

Lees meer over de alu-frame partytenten » 

alu tenten

 
Alu-hallen verhuur in Arnhem

De alu-hallen zijn in Arnhem in de volgende breedte maten te huur: 10 / 12½ / 15 en 20 meter breed. Deze zijn elke keer met 5 meteroplopend te verlengen. De alu-hallen worden standaard geleverd met opaque dakzeilen en vaste witte kunststof zijwanden. De alu-hallen worden vaak op beurzen, festivals, kermissen en andere grote projecten geplaatst, maar ze zijn ook geschikt voor openingen of bruiloften.

Lees meer over de alu-hallen »  

 
Transparante tenten.

Transparante tenten in Arnhem huren is in de huidige tijd een echte hype vandaar ook dat wij van bijna iedere breedte afmeting de tent ook kunnen voorzien van transparante dak en gevelzeilen. Deze tenten kunnen we dan uiteraard ook weer voorzien van de vaste glaswanden met glasdeuren, maar ook kunt u deze tenten voorzien van de geheel transparante zijkantzeilen. De breedtematen van 5 / 8 / 10 / 12½ / 15 / 20 en 25 kunnen we voorzien van transparante dak- en gevelzeilen.

Lees meer over de transparante tenten »

IMG 0195.JPG

 
Etagetenten.

Nieuw in ons assortiment is de etagetent, dit is een tent met 2 verdiepingen. Heeft u gebrek aan ruimte of wilt u uw gasten laten genieten van een schitterend uitzicht over uw evenement, dan is deze etagetent in Arnhem de perfecte oplossing. De tent is te bouwen in de afmeting 10 x 30 met 2 verdiepingen, u heeft 600m2 tent. De zijkanthoogte van deze tent is van beide verdiepingen 3 meter en de tent zal standaard worden voorzien van een trap. Extra opties zijn deze tent voorzien van vaste glaswanden en is het dak op de 1ste verdieping er ook in de transparante uitvoering. Deze tent zal standaard ook geleverd worden met deuren en noodverlichting.

Lees meer over de etagetenten »

Etagetenten

Tent inrichting

Voor de complete tent inrichting en aankleding in Arnhem kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Hierbij moet u denken aan meubilair  meubilair met bijpassende tafels en statafels geplooide of stretch rokken / stoelen / barkrukken  / loungemeubilair en bijpassende barombouw en achterwandkasten. Voor een complete lichtinstallatie kunt u ook terecht bij Rinico. Denk hierbij aan spots en kroonluchters. In de wintermaanden is een verwarmde tent mogelijk en in de zomer kunnen wij zorgen voor een airco installatie. Tevens kunt u zeer nette toiletvoorzieningen (ook mindervalide) bij ons huren.
Bekijk alle inrichtingsmogelijkheden »  

Bruiloft Balgoij 03 10 14

Tent opbouwen in Arnhem

Het correct en netjes opzetten van een tent in Arnhem gebeurt bij ons bedrijf altijd met een nagenoeg vaste groep medewerkers, zodat de kwaliteit van de geleverde tent zeer hoog blijft. Ook het onderhoud aan de zeilen en vloeren doen wij zelf, zodat de klant altijd nette witte zeilen of wanden krijgt in de door de klant gehuurde tent. Ook de vloeren worden schoon en correct gelegd.

Transport en leveren van tenten in Arnhem

Rinico Tentenverhuur beschikt over een eigen wagenpark. Hiermee kunnen wij de tenten in Arnhem op de juiste tijd leveren en bouwen, zodat de klant op tijd met de inrichting van zijn tent kan beginnen. Ook beschikken wij over eigen heftrucks die wij op locatie kunnen gebruiken, zowel op verhard als op onverhard terrein. Deze grote en kleine heftrucks zijn 4 wiel aangedreven, dus in slechte weersomstandigheden hoeft het bouwen van een tent geen probleem te zijn.

Advies en begeleiding

Wilt u een goede begeleiding in aanloop naar uw evenement of feest in Arnhem, dan bieden wij u de mogelijkheid dat één van onze medewerkers naar uw locatie komt kijken, zodat we een juist advies kunnen geven.
Hierbij moet u denken aan:
- Welke tent kan er staan? Wij meten dan de locatie in..
- Hoe is de ondergrond? Aflopend, ongelijk of asfalt/beton? Voor iedere locatie hebben wij een juiste oplossing.
Ook kunnen nog andere zaken besproken worden zoals inrichting, toiletten, verwarming e.d.

Dit kunnen wij in verschillende stijlen en naar wens van u helemaal invullen. De levering van de tent en alle toebehoren plannen wij voor u in zodat alles op de juiste plaats en tijd wordt geleverd.

Mocht u bij de aanvraag van de benodigde vergunning voor uw feest of evenement de vraag krijgen of de tent aan bepaalde eisen voldoet dan kunnen wij u hierbij ook helpen.
Lees meer over advies, vergunningen en keuringen » 

Interesse?

Heeft u interesse in huren van een tent? Neem dan contact via info@rinico.nl of 0486-431959 of vul ons contactformulier in.
 

rinico-logo-doorzichtig

 

Wij kunnen de door u gewenste tent verhuren, leveren en opbouwen in Arnhem.

Tentenverhuur in de omgeving van Arnhem
Arnhem is een stad en gemeente in Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Arnhem heeft 149.912 inwoners.

 
Bezoekadres:
Cuijksedijk 1
5451 NP MILL                  
 

Rinico ©  Alle Rechten voorbehouden

Volg ons