Over ons

Rinico-tentenverhuur

Rinico Tentenverhuur is een bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de verhuur van pagode tenten, alu-frame partytenten en alu-hallen in alle afmetingen voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een tent voor de zakelijke of particuliere markt, een tent voor een privé feest, bruiloft, personeelsfeest, opening, beurs of festival. De gehele aankleding van uw tent kunnen wij in samenwerking met vaste partners voor u verzorgen. U kunt uw gehuurde tent aankleden / voorzien van verwarming, verlichting, toiletten, inrichting, decoratie en catering.

Wij zijn Jaap en Harm van de Vorle, 2 broers die Rinico begin jaar 2000 hebben overgenomen en dit langzaam hebben uitgebreid tot waar we nu staan. Een bedrijf dat landelijk opereert en ook in Duitsland en België actief is, met zo`n 9000m2 tent en vloer.

Ons bedrijf is sinds 2013 gevestigd in Mill. Hier zijn we nog verder gegroeid en werken we nu met een vast team van 8 mensen met daarnaast nog een vaste ploeg aan oproepkrachten.