Geschikt voor accommodaties voor feesten, bruiloften, tuinfeesten en recepties

Alu-frame

De alu-frame partytenten zijn te huren in de volgende breedte maten, 5 / 6 / 8 / 10 / 12½ meter breed. De tenten kunnen in lengte oplopen met 3 en 5 meter en deze zijn te huren met zijkant zeilen, waarvan standaard 2 kanten met raamvenster en 2 kanten met dichte zeilen. Deze alu-frame tenten zijn ideale tenten om bij u achter in de tuin te plaatsen of voor grotere feesten, bruiloften en openingen.

Wat is een aluframe

Een Alu-frame is een tent geschikt voor de wat kleinere feesten en evenementen. Dit zijn de tenten die een vrije overspanning hebben. Hierdoor dus geen middenmasten of scheerlijnen nodig en heb je geen belemmeringen van uitzicht of met doorgangen.

Ideaal voor?

Deze Alu-frame tenten worden als accommodaties voor feesten, bruiloften, tuinfeesten en recepties geplaatst. De Alu-frame van 2,5 breed is ideaal om als sluis tussen 2 gebouwen of walkway te gebruiken, in lengte is deze in verschillende afmetingen te verlengen van 1,5 t/m 5 meter.

Formaten

De Alu-frame tenten die wij verhuren zijn vanaf 2,5 meter breedte huur. Ook verhuren wij deze in de volgende breedte maten: 4 breed / 5 breed / 6 breed / 8 breed en 10 breed. Telkens zijn deze tenten met 3 of 5 meter in lengte te verlengen en hebben standaard een zijwandhoogte van 2.35 meter. De zijwandhoogte is te verlengen naar 3 meter.

De Pagode tenten zijn prima te koppelen met deze Alu-frame tenten en zijn onderling ook prima koppelbaar.

Materiaal

Standaard zijn deze Alu-frame tenten voorzien van zijkantzeilen en transparante zijkantzeilen, dit kunnen we ook weer uitbreiden naar witte kunststof zijwanden met deuren en zelfs met glaswanden ook voor iedere zijwandhoogte.

De dakzeilen zijn standaard wit en voor iedere breedtemaat kunnen we ook transparante dakzeilen leveren uit voorraad. Wij kunnen ook verschillende breedte maten leveren in zwart of cappuccino kleur met de bijbehorende zijkantzeilen.

Vloeren

Je kunt de Alu-frame tenten plaatsen zonder vloer, deze worden dan verankerd met grondpennen of ballastblokken. Ook kun je de tenten met vloer huren. Hier moet je denken aan vlondervloeren of vloerelementen. De voerelementen moeten we met een heftruck leggen.

Inrichting

Welke inrichting je kiest is afhankelijk van het soort evenement. In samenwerking met onze partners kunnen we voor ieder evenement de juiste inrichting verzorgen.