Geschikt voor sportevenementen en conferenties

Etagetenten

Deze tent is ideaal indien u gebrek aan ruimte heeft of als u uw gasten wilt laten genieten van een prachtig uitzicht over uw Event / festival of sportevenement. Wij kunnen de tent bouwen met vaste wanden en deuren en voorzien van glaswanden, ook kunnen we de gehele tent voorzien van zijkantzeilen. We kunnen de tent bovenop zelfs voorzien van een transparant dak

Wat is een etagetent

De blikvanger in ons assortiment is de etagetent. Dit is een tent met een extra etage bovenop de eerste etage. Op de begane grond staan om de 5 meter staanders in het midden, deze dienen als draagconstructie voor de 1ste verdieping. Op de eerste verdieping kunnen wij een Alu-hal plaatsen welke wel een vrije overspanning heeft.

Ideaal voor?

Sportevenementen en Conferenties, omdat je beneden aparte ruimtes kan creëren om te vergaderen en boven 1 plenaire zaal kan hebben. Ook voor locaties waar de ruimte op de grond beperkt is, zou deze etagetent een ideale oplossing zijn. Je hebt namelijk het dubbele aantal m2 tent op hetzelfde grondoppervlak.

Formaten

Wij kunnen onze etagetent bouwen in 10 en 15 meter breed en telkens met 5 meter in lengte verlengen. Ook is er de mogelijkheid om terras aan tent, zowel boven als onder, te maken. Op de 1ste verdieping zal dit volledig met hekwerk wordt gezet. Om op de 1ste verdieping te komen kunnen we trappen plaatsen. Dit kan zowel inwendig in de tent, als ook uitwendig.

Materiaal

De tent wordt volledig gebouwd met witte kunststof zijwanden en of uitgebreid met glaswanden en deuren. Op de 1ste verdieping is het dak standaard wit. Dit kan ook worden voorzien van een transparant dak.

Vloeren

De etagetent is standaard enkel en alleen met vloerelementen te bouwen welke we met een heftruck moeten leggen. Tijdens de op- en afbouw moet men wel rekening houden met de ruimte voor een mobiele kraan.

Inrichting

Welke inrichting je kiest is afhankelijk van het soort evenement. In samenwerking met onze partners kunnen we voor ieder evenement de juiste inrichting verzorgen.