Geschikt voor tuinfeesten of als uitgifte bij een evenement

Pagode tenten

De pagode tenten zijn leverbaar in de volgende afmetingen 4 x 4 / 5 x 5. De afmetingen 4 x 4 zijn uitsluitend leverbaar met zijkantzeilen en te plaatsen zonder vloer, met vlondervloer en op systeemvloer.

Wat is een pagodetent

Een Pagode tent is altijd een vierkant formaat met een puntdak. Hierbij moet je denken aan de afmetingen 4 x 4 of 5 x 5 meter.

Ideaal voor?

Deze pagode tenten zijn ideaal geschikt voor tuinfeesten of als uitgifte bij een evenement. Ook worden deze tenten vaak in combinatie geplaatst met een alu-hal, zodat de pagode tent als entree dient.

Formaten

De afmetingen die wij verhuren zijn 4 x 4 of 5 x 5. De tenten kan je los plaatsen, gekoppeld aan elkaar of aan de grotere tenten. Pagodetenten hebben standaard een zijwandhoogte van 2.40 meter.

Materiaal

De Pagode tenten zijn standaard voorzien van een wit dak met zijkantzeilen of transparante zijkantzeilen. Ook kunnen we de Pagode tenten voorzien van witte kunststof zijwanden of glaswanden met deuren.

Wij kunnen de pagode tenten ook plaatsen met transparante dakzeilen, zwarte dakzeilen of cappuccino kleur dakzeilen. Uiteraard ook met bijhorende kleur zijkantzeilen.

Vloeren

Je kunt de Pagode tenten plaatsen zonder vloer, deze worden dan verankerd met grondpennen of ballastblokken. Ook kun je de tenten met vloer huren. Hier moet je denken aan vlondervloeren of vloerelementen. De voerelementen moeten we met een heftruck leggen.

Inrichting

Welke inrichting je kiest is afhankelijk van het soort evenement. In samenwerking met onze partners kunnen we voor ieder evenement de juiste inrichting verzorgen.