Geschikt voor accommodaties voor feesten, concerten, bedrijfsevenementen

Alu-hal

De alu-hallen zijn in de volgende breedte maten te huur: 10 / 12½ / 15 / 20 en 25 meter breed. Deze zijn elke keer met 5 meteroplopend te verlengen. De alu-hallen worden standaard geleverd met opaque dakzeilen en vaste witte kunststof zijwanden. Op aanvraag zijn ook vaste raampanelen of geheel transparante zijkantzeilen leverbaar. Tevens worden standaard dubbele deuren en bijbehorende noodverlichting en nooduitgangverlichting geleverd.

Wat is een alu-hal

Een Alu-hal is een tent geschikt voor grotere feesten en evenementen. Dit zijn tenten die een vrije overspanning hebben. Deze hebben dus geen middenmasten of scheerlijnen. Hierdoor heb je geen belemmeringen van uitzicht of met doorgangen.

Ideaal voor?

Deze Alu-hal tenten worden als accommodaties voor feesten, concerten, bedrijfsevenementen en nog vele andere doeleinden. Ook wordt deze tent vaak ingezet bij (tijdelijke) test- of opvanglocaties.

Formaten

De Alu-hallen die wij verhuren zijn vanaf 10 meter breedte. Ook verhuren wij deze in de volgende breedtematen: 12,5 breed / 15 breed / 20 breed en 25 breed. Telkens zijn deze tenten met 5 meter in lengte te verlengen en hebben standaard een zijwandhoogte van 2.40 meter. De zijwandhoogte is te verlengen naar 3 of zelfs 4 meter.

De Pagode tenten zijn prima te koppelen met deze Alu-hallen en ook zijn ze onderling prima koppelbaar.

Materiaal

Standaard zijn deze Alu-hallen voorzien van zijkantzeilen en transparante zijkantzeilen. Dit kunnen we ook weer uitbreiden naar witte kunststof zijwanden met deuren en zelfs met glaswanden, voor iedere zijwandhoogte.

De dakzeilen zijn standaard wit en voor iedere breedtemaat kunnen we ook transparante dakzeilen leveren uit voorraad.

Vloeren

Je kunt de Alu-hal tenten plaatsen zonder vloer, deze worden dan verankerd met grondpennen of ballastblokken. Ook kun je de tenten met vloer huren. Hier moet je denken aan vlondervloeren of vloerelementen. De voerelementen moeten we met een heftruck leggen.

Inrichting

Welke inrichting je kiest is afhankelijk van het soort evenement. In samenwerking met onze partners kunnen we voor ieder evenement de juiste inrichting verzorgen.