Van aankleding tot toiletwagen

Service & inrichting

220_tent

Het correct en netjes opzetten van elke tent gebeurt bij ons bedrijf altijd met een nagenoeg vaste groep medewerkers, zodat de kwaliteit van de geleverde tent zeer hoog blijft. Ook het onderhoud aan de zeilen en vloeren doen wij zelf, zodat de klant altijd nette schone zeilen of wanden krijgt in de door de klant gehuurde tent. Ook de vloeren worden schoon en correct gelegd.

Ook hebben wij al onze eigen materialen verzekerd met een All-risk polis, zodat u daar voor onze materialen niet meer in hoeft te voorzien. Wilt u meer weten over onze verhuurvoorwaarden, dan kunt u deze bij ons opvragen. Bij iedere aanvraag of opdracht worden deze ook aan u verstrekt.

Voor de complete inrichting en aankleding van uw tent kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Hierbij moet u denken aan verschillende soorten meubelstijlen, zowel hoog als laag zitten en tevens loungemeubilair en bijpassende barombouw en achterwandkasten. Tevens verzorgen wij ook de sfeerverlichting en decoratie in uw tenten. Ook hierin werken wij met vaste partners.

Decoratie/aankleding & catering

Om de juiste sfeer in uw accommodatie te krijgen kunt u kiezen voor het leggen van tapijt in verschillende kleuren of het laten stofferen van het plafond als zijwand. Ook hierin kan men kiezen voor verschillende kleuren en dit is in al onze tenten toepasbaar.

Ook voor wat betreft catering kunnen wij u in contact brengen met de juiste bedrijven die uw feest of evenement compleet kunnen voorzien van een hapje en drankje.

Klimaatbeheersing

Of het nu zomer of winter is, door de samenwerking met een vaste partner kunnen we uw tent te allen tijde voorzien van het juiste klimaatbeheersingssysteem. Hierbij kunt u denken aan een airco of een verwarming. Deze installatie wordt compleet voor u netjes in de tent geïnstalleerd.

Sanitair

Als u ook op zoek bent naar een toiletwagen, hebben wij ook hierin een samenwerking met een vaste partner. Deze bezit een collectie zeer net afgewerkte wagens, welke ook tegen de tent geplaatst kunnen worden. In geval van slecht weer hoeft men dan niet naar buiten om bij het sanitaire gedeelte te komen. Dit zijn de zogenaamde afzetunits. Ook kan u kiezen om een wagen waarbij men wel een instap heeft. De verschillende wagens zijn ook in meerdere capaciteiten verkrijgbaar. De afzetunits zelfs met de mogelijkheid voor minder valide gasten.