Rinico logo

Tenten

Tent en inrichting

Pagode tenten.

De pagode tenten zijn leverbaar in de volgende afmetingen 4 x 4 / 5 x 5. De afmetingen 4 x 4 zijn uitsluitend leverbaar met zijkantzeilen en te plaatsen zonder vloer, met vlondervloer en op systeemvloer.

De pagode tent van 5 x 5 is leverbaar met zijkantzeilen, 2 kanten raamvensters en 2 kanten dichte zeilen. Ook is de nieuwe pagode tent uit te voeren met witte kunststof zijwanden of vaste raampanelen. Deze tenten zijn te plaatsen zonder vloer, met vlondervloer en op systeemvloer. In deze tenten is het ook mogelijk een entreedeur te plaatsen, zodat deze als entreetent kan dienen tegen een grote tent. Uiteraard worden de tenten dan gekoppeld zodat u een wind-, en waterdicht geheel krijgt. Deze tenten zijn voorzien van opaque zeil (dit is een niet licht doorlatend zeildoek).

Alu-frame partytenten.

De alu-frame partytenten zijn te huren in de volgende breedte maten, 5 / 6 / 8 / 10 / 12½ meter breed. De tenten kunnen in lengte oplopen met 3 en 5 meter en deze zijn te huren met zijkant zeilen, waarvan standaard 2 kanten met raamvenster en 2 kanten met dichte zeilen. Deze alu-frame tenten zijn ideale tenten om bij u achter in de tuin te plaatsen of voor grotere feesten, bruiloften en openingen.

Alle breedtematen 5 / 6 / 8 / 10 en 12½ zijn voorzien van het opaque zeildoek. Het bijkomende voordeel van dit zeil is dat de lichteffecten beter tot uiting komen. Wanneer er in de tent presentaties gehouden worden is het beeld vele malen beter te zien, omdat de gehele tent verduisterd is.

De alu-frame partytent van 5 / 8 /10 meterbreed kunt u desgewenst ook uit laten voeren in geheel transparant dus de zijkanten maar ook de gevelzeilen en dakzeilen.

Alle alu-frame partytenten kunnen wij zonder vloer, met vlondervloer en op systeemvloer bouwen. Op aanvraag kunt u er dubbele deuren met panieksluiting in laten plaatsen met de bijbehorende noodverlichting en nooduitgangverlichting.

De alu-frame partytenten kunnen ook aan elkaar gebouwd worden en dit wordt dan d.m.v. goten gekoppeld. Ook kunt u de pagode tent van 5 x 5 eraan koppelen.

Alu-hallen.

De alu-hallen zijn in de volgende breedte maten te huur: 10 / 12½ / 15 / 20 en 25 meter breed. Deze zijn elke keer met 5 meteroplopend te verlengen. De alu-hallen worden standaard geleverd met opaque dakzeilen en vaste witte kunststof zijwanden. Op aanvraag zijn ook vaste raampanelen of geheel transparante zijkantzeilen leverbaar. Tevens worden standaard dubbele deuren en bijbehorende noodverlichting en nooduitgangverlichting geleverd.

De alu-hal van 10 / 15 meter breed kunnen wij voorzien van transparante dak- en gevelzeilen.

De alu-hallen kunnen ook aan elkaar gebouwd worden. Dit wordt dan d.m.v. goten gekoppeld, zodat u ook een groot tenten paviljoen kunt creëren. Ook kunt u de pagode tent van 5 x 5 eraan koppelen.

De alu-hallen worden vaak op beurzen, festivals, kermissen en andere grote projecten geplaatst, maar ze zijn ook geschikt voor openingen of bruiloften.

Sluistent.

Voor een doorloop tussen 2 tenten of van een tent naar een gebouw hebben wij ook de beschikking over een alu-frame tent van 2½ breed in lengte te verlengen met 2 / 2½ / 3 / 4 / 5 meter vakken deze tent kunnen we met en zonder vloer leveren, tevens kunnen wij op verzoek ook een passende sluis voor u leveren, dit wordt dan een maatwerk tent.

Transparante tenten.

Transparante tenten is in de huidige tijd een echte hype vandaar ook dat wij van bijna iedere breedte afmeting de tent ook kunnen voorzien van transparante dak en gevelzeilen. Deze tenten kunnen we dan uiteraard ook weer voorzien van de vaste glaswanden met glasdeuren, maar ook kunt u deze tenten voorzien van de geheel transparante zijkantzeilen. De breedtematen van 5 / 8 / 10 / 12½ / 15 / 20 en 25 kunnen we voorzien van transparante dak- en gevelzeilen.

Echte blikvanger is de tent van 10 meter breed waarbij we ook een pagodepunt in het dak kunnen maken deze is dan ook geheel transparant. Deze tent kan je ook bouwen als 10 x 20 / 10x 30 dan blijft het puntdak in het midden van je tent.

De pagode tenten van 5 x 5 kunnen wij ook transparant bouwen, ook deze tenten kunt u voorzien van of de vaste glaswanden of transparante zijkantzeilen.

Etagetenten.

Deze tent is ideaal indien u gebrek aan ruimte heeft of als u uw gasten wilt laten genieten van een prachtig uitzicht over uw Event / festival of sportevenement. Wij kunnen de tent bouwen met vaste wanden en deuren en voorzien van glaswanden, ook kunnen we de gehele tent voorzien van zijkantzeilen. We kunnen de tent bovenop zelfs voorzien van een transparant dak,

Het is ook mogelijk om op de 1ste verdieping een kleinere tent te plaatsen als het oppervlak is om zo een terras te creëren waar we een hekwerk omheen zetten. De trappen om van binnenuit naar de 1ste verdieping te gaan, of als noodtrap aan de buiten zijden worden standaard erbij geleverd.

 
Bezoekadres:
Cuijksedijk 1
5451 NP MILL                  
 

Rinico ©  Alle Rechten voorbehouden

Volg ons