Rinico logo

Zakelijk

Zakelijk

Zakelijk.

Voor de zakelijke klant kunnen wij diverse soorten tenten aanbieden voor verschillende zakelijke evenementen.

Of het nu gaat om een  productpresentatie / opening / jubileum of personeelsfeest. Wij bieden u pagode tenten van 4 x 4 of 5 x 5 of een grote alu-hal van  8 / 10 / 12½ / 15 / 20meter breed (in lengte met 5 meter te verlengen). Eventueel in combinatie met een pagode tent voor uw event. Deze tenten kunnen wij plaatsen met zijkantzeilen of met witte kunststof zijwanden met deuren. Ook kunnen we vaste raampanelen plaatsen. De tenten van 8 en 10 en 15 meter breed kunnen we op aanvraag ook met transparante dakzeilen plaatsen. De tenten zijn standaard voorzien van opaque dak en zijkantzeilen (niet lichtdoorlatend) en tevens 50% van de zijkantzeilen voorzien van boograamvensters.

Wij kunnen ook de gehele inrichting zoals verlichting / meubels / audio en decoratie voor u verzorgen, evenals stoffering van dak- en zijwand / tapijt / toiletten en verwarming (airco). Dit doen wij met vaste partners zodat afstemming hiervan altijd bij ons ligt en de planning dan altijd vlot en soepel verloopt.

Tevens werken wij ook met verschillende cateraars samen, die wellicht ook wat voor u kunnen betekenen.

Indien u een afspraak wenst, zodat iemand van ons bedrijf de locatie komt bezoeken dan is dit altijd mogelijk. Dit doen wij kosteloos, nadat u te kennen heeft gegeven dat de offerte die we uitgebracht hebben naar wens is.

 
Bezoekadres:
Cuijksedijk 1
5451 NP MILL                  
 

Rinico ©  Alle Rechten voorbehouden

Volg ons