Rinico logo

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Wagenpark.

Rinico Tentenverhuur beschikt over een eigen wagenpark. Hiermee kunnen wij de tenten op de juiste tijd leveren en bouwen, zodat de klant op tijd met de inrichting van zijn tent kan beginnen. Ook beschikken wij over eigen heftrucks die wij op locatie kunnen gebruiken, zowel op verhard als op onverhard terrein. Deze grote en kleine heftrucks zijn 4 wiel aangedreven, dus in slechte weersomstandigheden hoeft het bouwen van een tent geen probleem te zijn. 

De bouwlocatie dient met onze wagens goed bereikbaar te zijn. En bij grote projecten moeten we er kunnen rijden met heftrucks. Dit alles om het bouwproces soepel en vlot te laten verlopen.

Schoonmaakmachine.

Wij hebben de beschikking over een volautomatisch schoonmaaksysteem voor al onze tenten. Door dit systeem zijn wij in staat om onze tenten sneller en efficiënter in te kunnen zetten, en u krijgt de beschikking over een schone, nette tent.

 

Automatische vloerenwasstraat.

Om onze kwaliteit nog beter te kunnen blijven behouden hebben wij sinds februari 2017 een automatische vloerenwasstraat aangeschaft, deze wast onze vloeren volautomatisch, hierdoor zijn we in staat om sneller en arbeidsvriendelijker te werken en de kwaliteit te verhogen. We zijn nu in staat om 1500m2 vloer per dag te wassen, dit kan 1 persoon doen die continu met de heftruck de platen verlegd.

 
Bezoekadres:
Cuijksedijk 1
5451 NP MILL                  
 

Rinico ©  Alle Rechten voorbehouden

Volg ons