Rinico logo

Service & Inrichting

Service & Inrichting

Inrichting

Voor de complete inrichting en aankleding van uw tent kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Hierbij moet u denken aan hoogglans gespoten wit meubilair / steigerhout meubilair / meubilair met LED verlichting met bijpassende tafels en statafels / stoelen / barkrukken / loungemeubilair en bijpassende barombouw en achterwandkasten. Tevens verzorgen wij ook de sfeerverlichting + decoratie in uw tenten.

Service

Ook al is het winter, Rinico Tentenverhuur zorgt ervoor dat uw tent volledig verwarmd wordt d.m.v. een hete luchtverwarmingsinstallatie die compleet met brandstoftank, uitblaaskast en thermostaat voor u wordt geïnstalleerd. De verwarmingsunit wordt altijd buiten de tent geplaatst zodat u daar geen hinder van heeft. Hierbij dient wel voldoende stroomcapaciteit op locatie te zijn.

Wilt u uw tent in de zomerperiode voorzien van een airco installatie dan is dit ook mogelijk. De unit staat buiten de tent een ook hierbij geldt dat er voldoende stroomcapaciteit op locatie moet zijn. Dit wordt helemaal voor u verzorgd op aanvraag.

Tevens kunt u zeer nette toiletvoorzieningen (ook mindervalide) bij ons huren die compleet voor u worden geplaatst met of zonder septic tank. Ook wordt bij deze toiletwagens stroomaansluiting en watertoevoer geleverd. Het is mogelijk de toiletwagens te koppelen aan een tent, zodat alles d.m.v. goten wind-, en waterdicht is. De toiletwagens kunnen ook aan de hoogte van de vloer worden gesteld zodat u geen instap heeft.

De tent geheel met dak en/of zijwandstoffering en met tapijt aankleden kan uiteraard bij ons ook voor u worden geregeld. Onze vaste partners kunnen u ook begeleiden bij eventuele decoratie en catering. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het correct en netjes opzetten van elke tent gebeurt bij ons bedrijf altijd met een nagenoeg vaste groep medewerkers, zodat de kwaliteit van de geleverde tent zeer hoog blijft. Ook het onderhoud aan de zeilen en vloeren doen wij zelf, zodat de klant altijd nette witte zeilen of wanden krijgt in de door de klant gehuurde tent. Ook de vloeren worden schoon en correct gelegd. Voor het opbouwen van de tenten is het noodzakelijk dat er voldoende ruimte is en dat de locatie goed bereikbaar is met vrachtwagens. Ook maken wij bij de opbouw van grotere tenten en projecten gebruik van eigen heftrucks, zodat de werkzaamheden veilig en op tijd verlopen.

Wilt u een goede begeleiding in aanloop naar uw evenement of feest, dan bieden wij u de mogelijkheid dat één van onze medewerkers naar uw locatie komt kijken, zodat we een juist advies kunnen geven.
Hierbij moet u denken aan:
- Welke tent kan er staan? Wij meten dan de locatie in..
- Hoe is de ondergrond? Aflopend, ongelijk of asfalt/beton? Voor iedere locatie hebben wij een juiste oplossing.
Ook kunnen nog andere zaken besproken worden zoals inrichting, toiletten, verwarming e.d. Dit kunnen wij in verschillende stijlen en naar wens van u helemaal invullen. De levering van de tent en alle toebehoren plannen wij voor u in zodat alles op de juiste plaats en tijd wordt geleverd.

Tekeningen & Plattegronden

Mocht u bij de aanvraag van de benodigde vergunning voor uw feest of evenement de vraag krijgen of de tent aan bepaalde eisen voldoet en dat u een plattegrond met een statistische tekening moet kunnen overleggen met de des betreffende instantie, dan kunt u dit op aanvraag toegestuurd krijgen. Wij hebben voor alle zeilen de juiste de juiste bouwboeken (voor iedere tent) en certificaten en voor elke afmeting van de tent een tekening en plattegrond digitaal. De tentconstructies voldoen aan de DIN norm 4112 en zijn TÜV goedgekeurd. Tevens voldoen al onze tenten / zeilen en deuren aan de nieuwe NEN Norm 8020-41 de nieuwe NEN norm die sinds 2012 geldt voor alle tentenverhuurders binnen Nederland. Het zeil bestaat allemaal uit het ontvlambaar PVC-zeildoek volgens DIN 4102 B1 / M2. De kunststof zijwanden zijn van PVC en deze voldoen aan de NEN norm 3883 klasse 1.

De alu-hallen worden standaard met de benodigde dubbele deuren, noodverlichting en nooduitgangverlichting geleverd. Deze verlichting is allemaal LED verlichting. Bij de alu-frame tenten en pagode tenten is dit ook mogelijk, maar is dit alleen op aanvraag verkrijgbaar.

Conform onze leveringsvoorwaarden zullen we bij extreme weersomstandigheden (hierbij moet u denken aan zeer hoge windsnelheden of hevige sneeuwval) altijd contact opnemen met u. Rinico Tentenverhuur heeft alle tenten all risk verzekerd, zodat u hiervoor geen extra verzekering meer hoeft af te sluiten.

Om u alvast een goede indruk te kunnen geven over hoe tent en eventueel inrichting eruit gaat komen te zien kunnen wij zelf 2/3D tekeningen maken zodat u een gedetailleerde tekening/sfeerimpressie krijgt, dit is vaak wel gewenst omdat u dan een duidelijk beeld heeft van de tent maar zeker ook van de inrichting, tevens kunnen we dan ook gelijk vast stellen of het interieur gaat passen in de tent omdat deze tekening op schaal zijn.

Rinico Tentenverhuur is al jaren lid van de Branchevereniging van Tentenverhuurders TVD, hierin zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurders van Nederland lid. Samen met deze tentenverhuurders staan wij steeds in gesprek met de overheid over de nieuwe wet- en regelgeving over evenementen in Nederland.

De alu-hallen worden standaard met de benodigde dubbele deuren, noodverlichting en nooduitgang verlichting geleverd. Deze verlichting is allemaal LED verlichting.
Conform onze leveringsvoorwaarden zullen we bij extreme weersomstandigheden (hierbij moet u denken aan zeer hoge windsnelheden of hevige sneeuwval) altijd contact opnemen met u. Rinico Tentenverhuur heeft alle tenten all risk verzekerd, zodat u hiervoor geen extra verzekering meer hoeft af te sluiten.

 
Bezoekadres:
Cuijksedijk 1
5451 NP MILL                  
 

Rinico ©  Alle Rechten voorbehouden

Volg ons