Rinico logo

Particulier

Particulier

Particulier.

Voor de particuliere klant kunnen wij verschillende soorten tenten aanbieden of u nu een tuinfeest heeft of een bruiloft. Wij bieden u pagode tenten aan van 4 x 4 of 5 x 5 voor een intiem tuinfeest of een grote alu-hal van 6 / 8 / 10 / 12½ meter breed (in lengte met 3 of 5 meter te verlengen). Eventueel in combinatie met een pagode tent voor een bruiloft of ander feest. Bredere tenten kunnen uiteraard ook. Deze tenten kunnen wij plaatsen met zijkantzeilen of met witte kunststof zijwanden met deuren. De tenten van 8 en 10 meter breed kunnen we op aanvraag ook met transparante dakzeilen plaatsen. De tenten zijn standaard voorzien van opaque dak en zijkantzeilen (niet lichtdoorlatend) en tevens 50% van de zijkantzeilen voorzien van boograamvensters.

Wij kunnen ook de gehele inrichting zoals verlichting / meubels / audio en decoratie voor u verzorgen, evenals stoffering van dak- en zijwand / tapijt / toiletten en verwarming (airco). Dit doen wij met vaste partners zodat afstemming hiervan altijd bij ons ligt en de planning dan altijd vlot en soepel verloopt.

Tevens werken wij ook met verschillende cateraars samen, die wellicht ook wat voor u kunnen betekenen.

Indien u een afspraak wenst, zodat iemand van ons bedrijf de locatie komt bezoeken dan is dit altijd mogelijk. Dit doen wij kosteloos, nadat u te kennen heeft gegeven dat de offerte die we uitgebracht hebben naar wens is.

 
Bezoekadres:
Cuijksedijk 1
5451 NP MILL                  
 

Rinico ©  Alle Rechten voorbehouden

Volg ons